Geen categorie

EINDE.

Wat ben ik blij dat het jouw laatste dagen zijn, 2022. Ik zal je vasthouden terwijl jij jouw laatste adem uitblaast, zachtjes in je oor fluisterend wat voor goeds jij voor mij betekende. Ik zal je bedanken voor alle inzichten en lessen en je liefkozend vervloeken voor alle absurd rotte dingen van het afgelopen jaar.

Ik zou liegen als ik zeg dat ik het niet graag anders had gewild, niet anders zag. Oprecht geloof ik dat het zo moest zijn, dus leg ik mijn rebellie en het in opstand willen komen even langs mij neer.

Want geloof mij vrij 2022, dit was het jaar waarin ik zo hard gevochten heb en in opstand ben gekomen. Niet tegen jou, maar tegen mezelf. Tot op het punt dat ik rust vond in de eindigheid van het leven.

Stiekem ga ik het missen, de goede herinneringen met de lieve mensen om mij heen, de aha-momenten, het dansen tot in de vroege uurtjes, de nieuwe inzichten. Voor alle dingen die ik ga missen, daar ga ik voor dansen op jouw graf. Voor alle dingen die ik niet ga missen daar ga ik voor klinken, klinken op een nieuw seizoen, een nieuw jaar met nieuwe kansen.

2023, jij kent mij misschien nog niet. Dus stel ik mij graag even voor, ik ben Anne en wij gaan samen eindelijk van het leven genieten. Wij gaan samen plannen maken om nieuwe plekken te ontdekken, en nieuwe mensen te ontmoeten. Wij gaan dansen tot in de vroege uurtjes en wij gaan onze ware ik zege laten vieren.

In een wereld die veel te snel gaat, gaan we gewoon zijn, roerloos blijven staan zoals een rots in de branding met de beukende golven om ons heen. In plaats van ons te laten overspoelen, ademen we ons een weg naar een vrij en rustig leven.

2022, merci & het ga je goed.

2023, let’s go!

Anne Colette

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *